RTL TELEKIDS MUSICAL-LESSEN en RTL TALENT ACADEMY BIJ MOTION!

Wil je je aanmelden voor onze RTL-TELEKIDS MUSICALLESSEN OF DE RTL-TALENT ACADEMY? Dat kan!

Motion Dance studio heeft een samenwerking met de rtl-telekids musicalschool en vanaf september 2015 kun je bij Motion  deze leuke lessen volgen!
Kies voor onze hoofdvestiging in Amsterdam Zuidoost of  kies voor onze dependance Motion in Diemen of onze telekidslessen dependance in Ijburg!
De telekids musicalschool is niet zomaar een school. Leerlingen van 4t/m 9 jaar repeteren elke week onder leiding van topdocenten
Er wordt gewerkt aan dans, zang en toneel. Een speciaal ontwikkeld lesprogramma zorgt dat je het beste uit jezelf haalt…. en tegelijkertijd is het erg leuk!
De link met RTL zorgt ervoor dat leerlingen bijzondere kansen krijgen. Zo kun je je opgeven voor de Clipclub dagen en zijn er gastlessen van Musicalsterren en weet je vaak als eerste wanneer er audities zijn voor bijvoorbeeld nieuwe t.v programma’s of musical

TEENS CLUB
Ben je tussen de 10 en 15 jaar dan is er voor jou de RTL TALENT ACADEMY (www.rtltalentacademy.nl)

Motion Dance Studio biedt op 2 dagen RTL MUSICAL LESSEN   op woe middag kun je in Yburg les volgen en op vrijdagmiddag kun je les volgen in Diemen.

Meer info over de lessen? Bel dan gerust met  de telekids musicalschool 033-455 25 41
Zij geven je inhoudelijk alle informatie die je nodig hebt, maar natuurlijk mag je ons ook gewoon even bellen met vragen over deze bijzondere lessen!

Proefles of Direct inschrijven?

KLIK HIER voor het aanmeldingsformulier en kies dan voor de vestiging Amsterdam Ijburg of Diemen en de groep passend bij de leeftijd. Kies op het formulier ook voor proefles, termijn of seizoen.