founder

Eigenaresse/oprichter van Motion Dance Studio is Syglien Roosveld.
Als kind had Syglien al een grote passie voor zowel zingen en dansen en na haar middelbare schooltijd koos zij dan ook voor een zangstudie aan het conservatorium. Deze studie onderbrak zij halverwege nadat er een kans voorbijkwam om als zangeres/danseres te werken in binnen -en buitenland. zo tourde ze mee als backing vocal bij diverse bands en stond ze als danseres vaak op het podium met diverse acts waaronder de MTV en TMF-Awards.  Na een aantal jaren van toeren en optreden, besloot Syglien zich verder te richten op  het geven van dans -en bewegingslessen en volgde zij naast een particuliere opleiding bij  John Felter dansacademie ook lessen bij de Amsterdamse theater academie & de Djam (jazz muziekopleiding)
In 1995 ontdekte Syglien een 2e nieuwe passie in de fitness industrie en besloot ze zich als professioneel Fitnesstrainer om te scholen.
Na het behalen van diverse certificaten waaronder het internationale ACE- Fitness certificaat  volgde Syglien clinics en seminars in o.a San Diego en Miami en startte ze hierna al vrij snel met het verzorgen van fitness -en aerobics lessen op verschillende dans- en sportacademie’s.
Syglien specialiseerde zich verder in de Fitness & Health branche en volgde de opleiding Voedingsdeskundige om haar fitnessklanten nog beter te kunnen begeleiden. Na vele jaren dans -en fitness instructrie op verschillende plekken werd het hoog tijd voor een eigen ruimte
In 2007 startte ze haar eigen Shape & Dance Studio, eerst vanuit een gymzaal en 2 jaar later vanuit een mooi en professioneel pand aan de Bijlmerdreef.
Haar ambitie is om jong en oud te stimuleren om te bewegen, plezier en ontwikkeling te bieden in dans en daarnaast is het haar missie om als personal trainer, vrouwen te helpen om het lichaam van hun dromen te creëren.