inschrijven

inschrijven

INSCHRIJVING SEIZOEN 2022/2023

Wilt u uw kind inschrijven bij onze studio? Dat kan!
Vul een volledig ingevuld inschrijfformulier in en geef dit persoonlijk af bij onze studio of mail het ons.
Let op, onze brievenbus bevindt zich in een centrale hal van een woontoren en helaas gaat het niet altijd goed met de post, dus opsturen per post raden wij af!
We vragen u om als ouders/verzorgers zelf het formulier te ondertekenen en even bij ons langs te komen als uw kind jonger is dan 18 jr.
Als u om bepaalde redenen echt niet zelf kunt langskomen, mag u het formulier ook mailen en vervolgens telefonisch contact met ons opnemen.

LET OP! Uw kind is pas ingeschreven als wij het door ons toegestuurde lescontract retour (ondertekend) hebben ontvangen.
Bij inschrijving gaat u tevens akkoord met onze algemene voorwaarden 2022/2023 Lees deze daarom eerst heel goed door.

download hier formulieren 2022/2023.
In onze studio gelden huisregels voor een ieder die komt dansen of de studio bezoekt en kledingregels voor alle deelnemers die danslessen volgen
Lees voor deelname aan onze lessen deze regels ook goed door.

Lees hier onze huis -en kledingregels; volgt z.s.m.

STADSPAS & CULTUURFONDS

Ben je tussen de 4 en 16 jr en heb je Stadspas?
Neem die dan mee want samen met de gemeente hebben we een zeer aantrekkelijke aanbieding voor jongeren met een geldige stadspas
10 x dansen met je stadspas voor maar 5, euro!
Als u in het bezit bent van een geldige stadspas dan heeft u mogelijk ook recht op een vergoeding van JCF. (Jongerencultuurfonds Amsterdam) Als u de stadspas van uw kind heeft gebruikt bij onze studio, helpen wij u hierna ook graag met de aanvraag van een lesvergoeding via dit fonds.
Heeft u al eerder cultuurfonds via ons aangevraagd en wilt u het nieuwe seizoen weer voor vergoeding vanuit het jCF in aanmerking komen, vergeet dan niet om bij uw inschrijving ook direct het ouderformulier voor de aanvraag hiervan af te geven aan onze receptie
Meer informatie bij onze receptie

Elizabeth Cady Stantonplein 1004 | 1102 BL Amsterdam | 06-19869193 | info@motiondancestudio.nl