RTL TELEKIDS MUSICAL-LESSEN en RTL TALENT ACADEMY BIJ MOTION!

Wil je je aanmelden voor onze RTL-TELEKIDS MUSICALLESSEN OF DE RTL-TALENT ACADEMY? Dat kan!

Motion Dance studio heeft een samenwerking met de rtl-telekids musicalschool en RTL TALENT ACADEMY
Kies voor onze hoofdvestiging in Amsterdam Zuidoost of  kies voor onze dependance Motion in Diemen of onze dependance in Ijburg!
De telekids musicalschool is niet zomaar een school. Leerlingen van 4t/m 14 jaar repeteren elke week onder leiding van topdocenten
Er wordt gewerkt aan dans, zang en toneel. Een speciaal ontwikkeld lesprogramma zorgt dat je het beste uit jezelf haalt. jezelf ontwikkelt in 3 disciplines ( zang, dans en spel) en
de samenwerking met RTL zorgt ervoor dat je als leerlingen bijzondere kansen krijgt. Zo kun je je opgeven voor de Clipclub dagen en zijn er gastlessen van Musicalsterren en weet je vaak als eerste wanneer er audities zijn voor bijvoorbeeld nieuwe t.v programma’s of musical en werk je toe aan een grote eindproductie!

 

TEENS CLUB
Ben je tussen de 10 en 15 jaar dan is er voor jou de RTL TALENT ACADEMY (www.rtltalentacademy.nl)

Motion Dance Studio biedt op 2 dagen RTL MUSICAL LESSEN   op woe middag kun je in Yburg les volgen en op vrijdagmiddag kun je les volgen in Diemen.

Meer info over de lessen? Bel ons gerust 020-4160500 of meldt je direct aan via de telekidsmsusicalschool.nl  KLIK HIER voor het aanmeldingsformulier en kies dan voor de vestiging Motion Dance Studio in Amsterdam Ijburg of Diemen en de groep passend bij de leeftijd. Kies op het formulier ook voor proefles, termijn of seizoen.