danslessen

MOTION a state of change!

Danslessen bij Motion staan in het teken van plezier, expressie en ontwikkeling!
Onder professionele begeleiding van docenten met hart voor hun vak worden wekelijks diverse lessen verzorgd
Al onze docenten zijn afgestudeerd, nog studerend of hebben ruime ervaring als danser(es)
Wij vinden het erg belangrijk dat elke leerling zich bij ons thuis voelt,voldoende aandacht krijgt en lachend onze studio in- en uitloopt! Onze kracht zit hem in persoonlijke en oprechte aandacht voor elke danser ongeacht het niveau. Omdat onze klassen tot een bepaald maximum aantal leerlingen gaat, is er een goed overzicht in de zaal op alle leerlingen. Onze docenten zijn er echt voor jou! Of je nou een beginner bent of een gevorderde danser. Onze passie is dans en dat delen we graag met jou!

Voor ambitieuze leerlingen die later iets met dans willen doen of zichzelf extra willen ontwikkelen in dans, hebben wij de mogelijkheid om deel te nemen aan onze selectieklassen en of show en demoteams!  Lijkt het je leuk om samen met anderen deel te nemen aan shows en wedstrijden? Wellicht is het demoteam dan iets voor jou!
Neem contact met ons op voor meer informatie mbt audities of volg ons op social media
Dansen bij Motion kan al vanaf 3 jaar (wij zijn gespecialiseerd in peuter– en kleuterprogramma’s).
maar ook voor oudere dansliefhebbers 18+ hebben we leuke danslessen en voor diegenen die snel in vorm willen komen en/of een betere conditie nastreven, perfecte Shape lessen!

Motion Dance Studio heeft een samenwerking met RTL TELEKIDS MUSICALSCHOOL & RTL-TALENT ACADEMY Hou jij van toneel spelen, dansen en zingen en lijkt het je vet om in een supergrote productie te staan? dan is dit misschien wel iets voor jou! (ga naar onze tab aanmelden, voor meer informatie hierover). Alle lessen bij Motion worden verzorgd door gemotiveerde, enthousiaste docenten en daarnaast worden onze gasten altijd warm en vriendelijk welkom geheten door ons enthousiaste en vriendelijk receptie team!
De sfeer is gemoedelijk en in onze gezellige en mooie lounge kun je een lekker drankje, lekkere snack of een gezonde versnaperingen verkrijgen.
In onze dansshop kun je terecht voor leuke, moderne danskleding, dansaccessoires en dansschoenen

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
Loop gerust even bij ons naar binnen, ons receptieteam staat klaar om je een rondleiding te geven!

klik op lesrooster jeugd voor een overzicht van onze lessen en lesomschrijving t/m 18 jr. en/of op lesrooster 18+ voor info over lessen vanaf 18 jr.