danslessen

danslessen

On wheels, on the floor & in the air!

Danslessen bij Motion staan in het teken van plezier, expressie en ontwikkeling! Onze passie is dans en dat delen we graag met jou! Wij zien dansen als “a state of change” en zijn ervan overtuigd dat dansen een zeer positieve impact heeft op je gezondheid. Dansen maakt niet alleen gelukkig, vanwege het  stofje endorfine dat vrijkomt, maar dansen is ook supergoed voor je brein, vermindert angst en depressie en is de ideale workout voor een getraind en fit lichaam. Of je nu danst als een professional of op amateurniveau, you’re welcome at Motion! Sinds kort zij wij verhuisd naar een nieuwe locatie met een vernieuwd dansconcept en bieden we danslessen in de breedste zin des woords. Bij Motion kun je vooraan terecht voor danslessen On wheels, on the floor & in the air!

Onder professionele begeleiding van docenten met hart voor hun vak, worden wekelijks diverse lessen verzorgd. Al onze docenten zijn afgestudeerd, nog studerend of hebben ruime expertise in hun eigen discipline als danser(es). Wij vinden het erg belangrijk dat elke leerling zich bij ons thuis voelt,voldoende aandacht krijgt en lachend onze studio uitloopt! Onze kracht zit hem in persoonlijke en oprechte aandacht voor elke danser ongeacht het niveau. Ervaar bij Motion het plezier en geluk wat dansen je geeft.

Wij werken met verschillende partners  waaronder o.a. de Nationale Balletacademie en bieden talentvolle leerlingen de mogelijkheid om jaarlijks auditie te doen voor deze professionele klassieke ballet opleiding. Dansen bij Motion is mogelijk vanaf 3 jaar en voor jongens, meisjes, dames en heren!

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Loop gerust even bij ons naar binnen, ons receptieteam staat klaar om je een rondleiding te geven!

Of boek snel een proefles https://motiondancestudio.nl/aanmelden/proefles/

Elizabeth Cady Stantonplein 1004 | 1102 BL Amsterdam | 06-19869193 | info@motiondancestudio.nl