danslessen

danslessen

On wheels, on the floor & in the air!

Danslessen bij Motion staan in het teken van plezier, expressie en ontwikkeling! Onze passie is dans en dat delen we graag met jou! Wij zien dansen als “a state of change” en zijn ervan overtuigd dat dansen een zeer positieve impact heeft op je emotionele en fysieke gezondheid. Dansen maakt niet alleen gelukkig, vanwege het  stofje endorfine dat vrijkomt, maar dansen is ook supergoed voor je brein. Het vermindert angst en depressie en is bovendien de ideale workout voor een getraind en fit lichaam. Of je nu al wat langer danst en veel ervaring hebt of past begint op amateurniveau, you are welcome at Motion! Sinds kort zij wij verhuisd naar een nieuwe locatie en bieden we danslessen in de breedste zin des woords. Kom dansen, op rolschaatsen of maak direct contact met de dansvloer op je dansschoenen of dans en voel je vrij in de lucht d.m.v. onze arial equipment.
Oftewel, Dance On wheels, on the floor & in the air!

Onder professionele begeleiding van docenten met hart voor hun vak, worden wekelijks diverse lessen verzorgd. Al onze docenten zijn afgestudeerd, nog studerend of hebben ruime expertise in hun eigen discipline als danser(es). Wij vinden het erg belangrijk dat elke leerling voldoende aandacht krijgt en lachend onze studio uitloopt! Onze kracht zit hem in persoonlijke en oprechte aandacht voor elke danser ongeacht het niveau.
Ervaar bij Motion het plezier en geluk wat dansen je geeft en voel je thuis!

Wij werken met verschillende partners  waaronder Stadspas Amsterdam, Jongerencultuurfonds en de Nationale Balletacademie (NBA)
Dansen bij Motion is mogelijk vanaf 3 jaar en voor jongens, meisjes, dames en heren!

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Loop gerust even bij ons naar binnen, ons receptieteam staat klaar om je een rondleiding te geven!

Of boek snel een proefles https://motiondancestudio.nl/aanmelden/proefles/

Elizabeth Cady Stantonplein 1004 | 1102 BL Amsterdam | 06-19869193 | info@motiondancestudio.nl