Categorie├źn

INSCHRIJVING & LESROOSTER SEIZOEN 2021/22

INSCHRIJVING & LESROOSTER SEIZOEN 2021/22

terug naar nieuws

LESROOSTER  SEIZOEN 2021/2022

Klik hieronder  om ons voorlopig nieuwe lesrooster te bekijken voor het nieuwe seizoen START WOE 1 SEPT.

Wij verhuizen naar een prachtige nieuwe locatie en op deze nieuwe locatie gaan wij in een heel nieuw concept dans aanbieden in de breedste zin des woords.
Dance on wheels, on the floor & in the air

Omdat we nog druk bezig zijn met de inrichting en aankleding van het pand zullen we eerst alleen van start gaan met  On the Floor lessen  voor  de jeugd op Woe- Do en Za
U kunt leuke uitdagende  ON THE FLOOR lessen verwachten zoals een speciale selectieklas voor jonge ballet talentjes, Latin for kids, Awasa en Acro(batiek) dans!

In het nieuwe seizoen werken wij  ook weer samen met de NATIONALE BALLETACADEMIE & krijgen talentvolle leerlingen de kans om zichzelf te laten zien tijdens de jaarlijkse audities in onze studio en wij hopen in het nieuwe seizoen ook weer met onze urban selectieklas deel te kunnen nemen aan landelijke kampioenschappen.

Voor de omschrijving van de danssoorten KLIK HIER.omschrijving nieuwe lessen -1
HET NIEUWE LESROOSTER / INSCHRIJFFORMULIER EN ONZE ALGEMENE LESVOORWAARDEN treft u onderaan dit bericht.

Wijzigingen o.v.b. (afhankelijk van aanmeldingen voor een bepaalde les, kan een les worden gewijzigd, komen te vervallen of uitgesteld) CHECK altijd voor deelname onze actuele wijzigingen op het online lesrooster. (in ledenportaal of op onze website)

KLIK HIERONDER OP DE LINK OM FORMULIEREN TE BEKIJKEN/ DOWNLOADEN 

rooster jeugd 21-22

inschrijfformulier Motion 21:22

Algemene LesVW 2021-2022

  • wijzigingen

    Let op! De Startdatum van onze RythmSkating course met Etienne Tjon-A-Kon is verschoven naar een latere datum. De nieuwe startdatum van deze 10-wekencursus is WOE 16 Febr. Op WOENSDAG 9 FEBR. organiseren wij een TRIAL CLASS & OPEN SKATETRAINING waarbij je kennis kunt maken met Etienne en zijn lesstijl! tijdstip 19.15u tot 20.30 Ga naar kopje aanmelden om te registreren