Herinschrijving seizoen 22/23 & Zomerrooster juli 22

Herinschrijving seizoen 22/23 & Zomerrooster juli 22

terug naar nieuws

Het seizoen 2021/2022 zit er alweer bijna op.              
Op zaterdag 16 juli verzorgen wij de laatste jeugdlessen van dit seizoen. Wij houden hierna een zomerstop voor de jeugd van ma 18 juli t/m zo 28 aug.  Van 18 Juli t/m 30 juli organiseren wij overigens WEL een Summerspecial  voor kids t/m 17jr. en van 1 juli t/m 30 juli kunt u gebruik maken van ons volwassen ZOMERROOSTER!
Come & get in Shape

Vanaf 20 juni staan de zomerroosters online en start de aanmelding!  Let op, de summer-specials vallen buiten het huidige abonnement.

Inschrijving nieuw seizoen 2022/2023
Als uw kind ook volgend seizoen bij Motion wilt blijven dansen vragen wij u vriendelijk om hem/haar opnieuw in te schrijven.  U dient hiervoor een nieuw inschrijfformulier in te vullen. Vraag om een nieuw lespakketje bij onze receptie of download deze van onze website (kopje aanmelden/inschrijven).  Bij ondertekening gaat u akkoord met de algemene voorwaarden 2022/2023, lees deze dus aandachtig door, samen met onze kledingvoorschriften en onze huisregels! 

IN DE MAAND JULI FIT BLIJVEN EN WERKEN AAN JE SUMMERBODY? JOIN US

Bekijk hier ons zomerrooster voor volwassenen
  • wijzigingen

    Let op! De Startdatum van onze RythmSkating course met Etienne Tjon-A-Kon is verschoven naar een latere datum. De nieuwe startdatum van deze 10-wekencursus is WOE 16 Febr. Op WOENSDAG 9 FEBR. organiseren wij een TRIAL CLASS & OPEN SKATETRAINING waarbij je kennis kunt maken met Etienne en zijn lesstijl! tijdstip 19.15u tot 20.30 Ga naar kopje aanmelden om te registreren