nieuws

NOVEMBER DANSMAAND!

Klik hier voor ;Rooster November dansmaand

Het is november en dat betekent dansmaand bij Motion Shape & Dance Studio!
Terwijl het buiten waait en regent, maken wij het binnen extra gezellig voor jou!
Alles staat in het teken van dans, dans en nog eens dans.!
Voor onze leden bestaat in deze maand de mogelijkheid om naast je huidige les extra lessen en leuke workshops te volgen bij andere docenten en zo kennis te maken met andere stijlen. Veel lessen zijn GRATIS en voor een aantal workshops/activiteiten betaal je een kleine bijdrage. Verrijk je horizon en volg leuke workshops/lessen van hiphop tot jazz,van ballet tot dancehall en van salsa tot house! en dit allemaal van professionals en bijzondere gastdocenten waaronder o.a Aron Norbert bekend van Holland’s got talent & Sharon Addico van Everybody dance now!
Maar er is nog veel meer. Wat dacht je van een gezellige Afrikaanse dans-avond met live percussie en lekkere hapjes of onze Oldskool party en Salsa Night?
Kom lekker chillen in onze gezellige dance bioscoop of laat je dans kunsten zien tijdens de kids disco & dance Battle.
Een gevarieerd programma voor jong en oud. En als je helemaal bent uitgedanst kom dan even een kijkje nemen in onze dansshop want in deze dansmaand kunnen leden van Motion met speciale kortingsbonnen extra voordelig shoppen. Nieuwe en leuke dansartikelen voor jong en oud. Haal dus snel je kortingsbon bij de receptie
Voor een aantal lessen en activiteiten stellen we voor NIET LEDEN gratis deelname vouchers beschikbaar op onze Facebook pagina. Ga naar onze pagina en klik op de button GRATIS VOUCHER. de button tref je direct onder onze foto banner naast de kopjes info en foto’s.
Ken jij iemand die dit goed kan gebruiken of wil je een vriend /vriendin verrassen met een leuke workshop.
Pak nu je kans en claim een voucher voor hem/haar. Maar wees er snel bij want op =op.

KIJK HIER ;  Rooster November dansmaand   voor een overzicht van onze lessen en activiteiten tijdens de november dansmaand