founder

founder

Syglien Roosveld is eigenaresse en oprichter van Motion Dance Studio.
Van jongs af had Syglien een enorme passie voor dansen en zingen en wist ze toen al dat ze ooit een eigen studio zou beginnen.

Na de middelbare school studeerde Syglien een aantal jaar aan het Conservatorium en volgde zij deeltijds danslessen bij de John Felter dansacademie. Al vrij snel vertrok ze naar het buitenland waar ze veel ervaring opdeed als danseres/zangeres in diverse showproducties. In Amerika kwam Syglien ook in aanraking met de Fitness branche en dit inspireerde haar om zich verder in de fitness danssport te verdiepen
Na haar terugkeer volgde Syglien een aantal Fitness-cursussen en behaalde ze certificaten waaronder het ACE-certificaat (International Fitness Instructor), het AFAA certificaat- (Personal Trainer) en het CIVAS-certificaat (Voedingsdeskundige) om haar klanten nog beter te begeleiden. Naast het jarenlang verzorgen van dans -en fitness lessen, personal fitness coachen van individuen en training aan diverse jeugdgroepen ontwikkelde Syglien zich ook als zelfstandig onderneemster. De droom om een eigen professionele studio te beginnen werd uiteindelijk waargemaakt. Motion Dance Studio, een studio met dans-en bewegingslessen voor jong en oud!
In 2007 startte Syglien eerst vanuit een gymzaal en 2 jaar later verhuisde ze naar een mooi en professioneel pand in Amsterdam Zuidoost. Anno 2021 is de studio gevestigd in een nieuw, lichter en groter pand aan de Elizabeth Cady Stantonplein 1004 (begane grond in gebouw Change= in ZO)
Deze nieuwe hotspot biedt meer mogelijkheden om het vernieuwde dansconcept van Motion ruimte te bieden.
Dansen in de breedste zin des woord. On wheels, on the floor, in the air.

Elizabeth Cady Stantonplein 1004 | 1102 BL Amsterdam | 06-19869193 | info@motiondancestudio.nl