founder

founder

Syglien Roosveld is eigenaresse en oprichter van Motion Dance Studio.
Van jongs af had Syglien 1 grote passie voor zang en dans en wist ze toen al dat ze ooit haar eigen studio zou beginnen.

Na de middelbare school studeerde Syglien aan het Conservatorium en volgde zij deeltijds danslessen bij John Felter en FA-FA showacademie. Al vrij snel vertrok ze naar het buitenland waar ze veel ervaring opdeed als danseres/zangeres in diverse show -en theaterproducties. In Amerika kwam Syglien in aanraking met de Fitnessbranche en besloot ze om ook deze bloeiende tak van beweging binnen haar diensten op te nemen!
Na haar terugkeer specialiseerde Syglien zich in de Fitnessbranche en behaalde diverse certificaten waaronder het ACE-certificaat (International Fitness Instructor), AFAA -Personal Trainer en studeerde tevens af als gediplomeerd Voedingsdeskundige. Naast het jarenlange verzorgen van danslessen en het coachen van individuen en groepen bleef Syglien zich ook als onderneemster ontwikkelen. De droom om een eigen professionele studio te beginnen werd waargemaakt. Motion Shape Dance Studio, een studio met dans-en shape trainingen voor jong en oud!
In 2007 startte ze eerst vanuit een gymzaal en 2 jaar later verhuisde Syglien naar een mooi en professioneel pand aan de Bijlmerdreef.