founder

Syglien Roosveld is eigenaresse en oprichter van Motion Shape & Dance Studio.
Van jongs af had Syglien 1 grote passie voor zang en dans en wist ze toen al dat ze ooit haar eigen studio zou beginnen.

Na de middelbare school studeerde Syglien aan het Conservatorium (zang-lichte muziek) en volgde zij deeltijds danslessen bij John Felter en FA-FA showacademie. Al vrij snel vertrok ze naar het buitenland waar ze veel ervaring opdeed als danseres/zangeres in diverse show -en theaterproducties. In Amerika kwam Syglien in aanraking met de Fitnessbranche en ontdekte een 2e passie. Fitness&Health!
Na haar terugkeer besloot ze zich dan ook verder te verdiepen en te specialiseren in de Fitnessbranche. Zij behaalde diverse certificaten waaronder het ACE-certificaat (International Fitness instructor), AFAA -Personal Trainer en studeerde tevens af als gediplomeerd Voedingsdeskundige. Naast het jarenlange verzorgen van danslessen en het coachen van individuen en groepen bleef Syglien zich ook als onderneemster ontwikkelen. De droom om een eigen professionele studio te beginnen werd waargemaakt. Motion Shape Dance Studio.Een studio met dans-en shape trainingen voor jong en oud!
In 2007 startte ze eerst vanuit een gymzaal en 2 jaar later verhuisde ze naar een mooi en professioneel pand aan de Bijlmerdreef.

“Het is mijnĀ ambitie is om jongeren te stimuleren om te bewegen, plezier en ontwikkeling te bieden in dans en het is mijn missie om vrouwen van alle leeftijden te helpen hun beste lijf en gezondheid ooit, te realiseren. (zie ook www.syglienhealthcoach.com)