founder

founder

Syglien Roosveld is eigenaresse en oprichter van Motion Dance Studio.
Van jongs af had Syglien een enorme passie voor dans en wist ze toen al dat ze ooit een eigen studio zou beginnen.

Na de middelbare school studeerde Syglien een aantal jaar aan het Conservatorium en volgde zij deeltijds danslessen bij de John Felter dansacademie. Al vrij snel vertrok ze naar het buitenland waar ze veel ervaring opdeed als danseres in diverse showproducties. In Amerika kwam Syglien ook in aanraking met de Fitness branche en dit inspireerde om zich verder in de fitness danssport te verdiepen
Na haar terugkeer uit US, volgde Syglien een aantal Fitness-cursussen en behaalde ze certificaten waaronder het ACE-certificaat (International Fitness Instructor), het AFAA certificaat- (Personal Trainer) en het CIVAS-certificaat (Voedingsdeskundige) om haar klanten nog beter te begeleiden. Naast het jarenlang verzorgen van dans -en fitness lessen, personal coachen van individuen en workshops verzorgen op verschillende dans- en sportscholen ontwikkelde Syglien zich verder als zelfstandig onderneemster. De droom om een eigen studio te beginnen werd uiteindelijk waargemaakt. Motion Dance Studio, een studio met dans-en bewegingslessen voor jong en oud!
In 2007 startte Syglien eerst vanuit een gymzaal en 2 jaar later verhuisde ze naar een bedrijfspand aan de Bijlmerdreef in Amsterdam Zuidoost. Anno nu is de studio gevestigd in een groter pand aan de Elizabeth Cady Stantonplein 1004 (begane grond in gebouw Change= in ZO)
Deze nieuwe plek biedt meer mogelijkheden om het vernieuwde dansconcept, dansen in de breedste zin des woords, ruimte te bieden.

‘Dat men nu op verschillende manieren bij ons in de studio kan dansen in is absoluut geweldig. Je kunt je uiten en helemaal vrij voelen op wielen, door direct contact met de dansvloer op je blote voeten of dansschoenen en zelfs dansen in de lucht!
Kom langs, maak kennis met ons en dans! aldus Syglien

Dance on wheels, on the floor & in the air.

Elizabeth Cady Stantonplein 1004 | 1102 BL Amsterdam | 06-19869193 | info@motiondancestudio.nl