motion

motion

Motion Dance Studio is een professionele en trendy dansschool in Amsterdam Zuidoost met een breed aanbod in danslessen lessen voor jong en oud. On wheels, on the floor & in the air. Onder leiding van gediplomeerde docenten kun je les volgen in verschillende stijlen zoals afro, ballet, streetdance, latin, rollerskate dance en arial dance (dans in de lucht) Motion verzorgt daarnaast ook fitness gerelateerde lessen zoals step aerobics en trampoline fitness !

Motion Dance Studio is officieel opgericht in 2009 vanuit de enorme passie voor dans en bewegen. Motion gelooft dat dans & bewegen gelukkig maakt en bijdraagt aan een gezonde en duurzame levensstijl! Je fit voelen en plezier hebben geeft motivatie om je dromen waar te maken. In een veilige omgeving en professionele ambiance willen wij jou prikkelen om het beste uit jezelf te halen. Of je nu graag danst voor je plezier, vanuit echte ambitie’s of danst voor een fit en krachtig lichaam? Bij Motion kan dat!

De dansstudio ligt in een prachtige omgeving dichtbij de Arena Boulevard, Ziggo Dome en het bruisende winkelcentrum de Amsterdamse Poort op de begane grond van woontoren Change=
Onze danslessen zijn geschikt voor jong en oud vanaf 3!
Wij blijven ons aanbod steeds vernieuwen en werkelijk iedereen voelt zich al snel thuis in de warme en stijlvol ingerichte studio met vriendelijk personeel. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en plezier staan bij onze studio hoog in het vaandel en Motion promoot een healthy levensstijl!!

Elizabeth Cady Stantonplein 1004 | 1102 BL Amsterdam | 06-19869193 | info@motiondancestudio.nl