shows

shows

Dansers nodig?

Voor uw evenement, bedrijfspresentatie, beurs of show bent u bij Motion Dance Entertainment aan het juiste adres! Wij bieden diverse shows en dansspektakels met mooie danseressen en/of stoere dansers in prachtige kostuums. U kunt kiezen uit verschillende thema’s waaronder bijvoorbeeld Broadway, Tropical,Burleske en 70’s.

Ook is het mogelijk achtergronddansers aan te vragen voor zangers/artiesten of wat dacht u van ons jonge showteam? stoere kids die u kunt inzetten voor uw modeshow, feestje of bedrijfsbeurs.  In overleg met u maken wij een op maat gemaakte show. Motion Dance Studio werkt met professionele choreografen die ruimschoots hun sporen hebben verdiend in het professionele danscircuit. Diverse shows kunnen al dan niet worden gecombineerd met hostesses in kostuums voor ontvangst van uw gasten, een professionele zangeres of een spokeswomen. Wij bieden ook dansers/hostesses die ingezet kunnen worden voor de p.r. van uw product of bedrijfsactiviteit

Wilt u meer weten of heeft u een eigen show in gedachten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag met het uitwerken van een passend entertainment programma.

Elizabeth Cady Stantonplein 1004 | 1102 BL Amsterdam | 06-19869193 | info@motiondancestudio.nl